Styling

 

Bij een verzorgd uiterlijk horen immers ook verzorgde handen. Afgebroken of onverzorgde nagels en ruwe handen geven vaak een minder goede indruk. In onze salon kunt u terecht voor mooie natuurlijke ogende kunstnagels.

Voor zowel dames als heren, jong en oud, zijn kunstnagels een lust voor het oog.

Om mooie verzorgde kunstnagels te houden moet u ze elke drie a vier weken laten bijwerken. Lengte, model, kleur en design kunt u geheel zelf bepalen. Voor de verzorging van handen en nagels kunt u bij ons terecht voor allerlei vormen.

Verzorging van handen en nagels
Uw handen gebruikt u de hele dag door. Ze staan dan ook veel bloot aan stoffen die een aanslag plegen op de huid en de nagels. Denk alleen al aan contact met water, schoonmaakmiddelen of de zon. Bij de manicurebehandeling leggen we de nadruk op de conditie, versteviging en het onderhoud van de nagel en de huid eromheen. Deze behandeling kan uitgebreid worden met een handpeeling en/of een handmasker die een diepe en langdurige voeding aan uw handen geven.

Nagelverlenging
Lange natuurlijke nagels zijn niet alleen een lust voor het oog, ze geven een vrouw bovendien een sensueel en avontuurlijk karakter. Maar lange nagels zijn lastig te onderhouden en beschadigen snel. Nagelverlenging bij Svetlana is dan de ideale manier om uw nagels er op hun best uit te laten zien.

Nagelversteviging
U bent niet tevreden over de stevigheid van Uw nagels, maar U wilt geen verlenging? Dan kan Svetlana de natuurlijke nagels versterken met een speciale gel-laag. Zo kunnen alle nagels mooi op lengte blijven en is de kans op afbreken aanzienlijk verkleind. Ook voor nagelbijters, zowel mannen als vrouwen, een ideale oplossing.


Afhankelijk van de mate waarin de nagel is weggebeten, adviseren wij een bepaalde behandelingsmethode. Bovendien krijgen nagelbijters bij Svetlana alle aandacht en begeleiding om nagelbijten tegen te gaan. Bij Jack’s Hair Studio heeft Svetlana een aparte shop. Daar vindt u een uitgebreid en hoogwaardig assortiment in verzorgende en decoratieve hand- en nagelproducten. Nagellak in meer dan 50 kleuren, nagelverharders, vijlen, vele kuurtjes en crèmes.

 


Wij heten u van harte welkom in onze salon!