Styling

 

Voor al uw styling tips bent u van harte welkom by Jack's Hair Studio. Jack's Hair Studio onderscheidt zich van andere salons. Dit komt omdat wij van mening zijn dat persoonlijke uitstraling belangrijker is dan een modevorm.

Een kapsel is meer dan alleen het uiterlijk. Vaak is een kapsel een spiegel van het innerlijk. Als wij samen met u kijken naar uw haar, kijken we samen in de spiegel. Zo zien wij niet alleen het uiterlijk, maar ook het innnerlijk. Wij vinden het gevoel belangrijker dan het knipproces. U moet immers met een tevreden gevoel bij ons de deur uit lopen.

Flipinhair
Uw kapsel meer volume en of lengte geven. Bij Jack's Hair Studio werken wij met flipinhair. Flip in hair is verkrijgbaar voor alle haartypes en is gemaakt van 100% menselijk haar. Zo kunt u uw haar meer volume en of lengte geven, en blijven stijlen of krullen zoals u gewend bent.

Joico
"Healthy hair" Bij Jack's Hair Studio gebruiken we de producten van Joico om uw haar gezond, sterk en glanzend te houden.

Hairextensions
De kunst van haarverlenging. Met hairextensions krijgt u droomachtige mooie haarverlengingen, natuurlijk volume door haaropvulling en modieuze styling met effectstrengen

 

Wij heten u van harte welkom in onze salon!